RECONEIXAMENT MAR PEREZ

La Penya Blaugrana Sant Cugat fà un reconeixament a la Sra. Mar Perez per la seva implicació anual a la cavalcada de Reis.

La penya Blaugrana, per mitjà del seu president Josep Maria Félez, ha fet entrega a la Sra. Mar Perez d’una litografia original del pintor Sacugateng, Adolf com a reconeixement a la seva implicació en l’esdeveniment que anualment organitza la penya amb la impliación en primer lloc de la Sra. Perez que posa tot de la seva part, tant a nivell de treball com a nivell d’il·lusió arratrando a tots els implicats perquè aquest tarda màgica quedi a la memòria de tots aquells que hi participen i els protagonistes, els nens, en gaudeixin al màxim.

A l’acte han assistit, el president Josep Maria Félez acompanyat pels directius Pau Pulido, Francesc robeert, Josep Solà, Guillen Lardín, Sergi Fontgivell i August Illa

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies