MARIBEL CAYUELA SIGNE EL LLIBRE DE CARICATURES

Maribel Cayuela visita la Penya i signe el llibre de caricatures.

Avui ha tingut lloc a la Seu de la Penya, l’acte protocol·lari de la signatura de la Sra. Maribel Cayuela, la qual ha estat cap de protocol de l’ex-alcalde Lluís Redoder, durant tota la seva legislatura. A l’acte han assistit el president de l’entitat, Josep Maria Félez acompanyat pels directius Pau Pulido, Francesc Robert, Josep Solà i August Illa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies