JOSE MANUEL AJA EN LA PENYA

El pedagogo y ex-fubolista, Jose Manuel Aja ha impartido una charla sobre «La práctica del futbol i la seva relació amb els aprenentages escolars».

Jose Manuel Aja ha impartido una charla en la Penya Blaugrana Sant Cugat sobre la práctica del futbol y su relación con los aprendizajes escolares. Le acompañaban el director de la escuela de futbol Hristo Stoictkov, el Sr. Antono Sanchez, y la presencia del Presidente de la Penya Blaugrana Sant Cugat, juto con los directivos Pau Pulido, Francesc Robert y August. Illa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies