ALEVÍ B CAMPIÓ DE LLIGA!!!!!

Aquet dissabte el equip aleví B de la P.B.S.C.-E.F.H.S., se ha procamat campió de la seva lliga en la tercera divisió. grup 56, amb el seguent equip: entrenador Oscar Benito, legado; Alex Molins, y el equipo formado por: Max Otero, Didac Barco, Pol Martín, Jori Vilarasau, Victor Granado, Iker Parra, Javi Rebolloso, Max Sucias, Joan Escandell, Eric Fontgivell, y Pablo Chumilla.

Enhorabona a tots i totas els que han fem possible aquet somni!!!.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies