LA P.B. DE NEW YORK VISITA LA SEDE

Ahir dissabte a la tarda ens van visitar els membres de la P.B. de Nova York, Adrià Quingles, Erwin Torrez, i Jarwin Torrez. Els va rebre el president de la Penya Blaugrana, el President Josep Maria Félez, acompanyat pels directius Pep Milà, Josep Solà, Sergi Fontgivell i Montserrat Grau. durant la visita per les instal·lacions el president Félez els va ser explicant les anècdotes i història dels trenta-vuit anys de l’entitat. per finalitzar van signar en el llibre d’honor i es va fer la foto de família.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies