VAS renova col.laboració amb la Penya

L’empresa lúdica Véns a saltar (VAS) renova el compromís de col.laboració amb la P.B. Sant cugat. Aquesta col.laboració es va iniciar el 2015 i en el qual VAS sempre ha estat al costat de la Penya acompanyant-la en cadascuna de les accions i activitats que l’entitat ha realizat durant aquets anys.

Van seri presents l’administrador de VAS, Carlos Pastor i el president de la P.B.Sant Cugat Josep Maria Fèlez, acompanyats dels vi-cepresidents J.Carles Galofré i Sergi fontgivell.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies