LA PENYA ASSISTEIX A LA POSADA DE LA PRIMERA PEDRA DEL CAMP U.D.LES FONTS DE TERRASSA

La penya Blaugrana Sant Cugat assisteix a la posada de la primera pedra del que serà el nou camp de la U. Les Fonts de Terrassa, un projecte que ha costat molt de temps i esforç per totes les parts implicades en el projecte, Ajuntament, entitat esportiva, al costat de l’Entitat del rugbi de Terrassa. A l’acte han assistit els directius Guillem Lardín. Montse Grau i August Illa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies