L’AMATEUR DE LA P.B.S.C-E.F.H.S. ASSOLEIX L’ASCENS A TERCERA CATALANA

A falta d’una jornada per finalitzar el campionat, l’equip amateur de la Penya Blaugrana Escola de Futbol Hristo Stoichkov es proclama campió de la lliga.

La Penya Blaugrana Sant Cugat puja a Tercera Catalana després de l’empat (3-3) en la seva visita al Matadepera B. Els dos equips es jugaven una plaça per pujar de categoria i finalment els santcugatencs han aconseguit el gol de l’empat i de l’ascens a falta de set minuts per al final amb un magistral xut de falta d’Oscar Sbertoli. Els blaugranes tornen a Tercera Catalana després de quatre temporades a l’última categoria del futbol català.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies