Diada del soci

Després de dos anys sense poder organitzar la tradicional xocolatada que la Penya Blaugrana de Sant Cugat organitza per als socis i simpatitzants de l’Entitat, per raons del Covid, que les autoritats sanitàries no permetin celebrar, aquest any 2022, encara que no en les dates tradicionals , si s’ha pogut celebrar la diada del soci, al local que l’entitat disposa al carrer Domenech, 15 de la ciutat Vallesana.
Encara que el dia no ha acompanyat amb un dia assolellat, s’han reunit al local una cinquentena de socis i simpatitzant que han pogut assaborir la xocolata calenta, acompanyada per xurros i mini curasans, o pa de pessic casolà, amb un ambient distès i acollidor, on s’han pogut comentar els diferents aspectes de la vida quotidiana.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies