DIADA DEL SOCI 2020

Aquest matí a la Sede de la Penya Blaugrana de Sant Cugat, ha tingut lloc el tradicional «esmorzar de l’soci», que ha consistit en una chocolata, o cafè amb llet amb un assortiment variat de pa de pessic i pastes, on els socis i simpatitzants han pogut gaudir durant un parell d’hores al voltant de la confortable llar de foc de la sala menjador.

A l’acte hi han assistit una sesentana de socis encapçalats `pel seu president Josep Maria Félez, acompanyat per Pau Pulido i Sra., Pep Milà, Francesc Robert, David Vaixell i Sra., Josep Solà, Montserrat Grau, Sergi Fontgivell i August Illa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies