JUGADORS DE LA E.F.H.S.-P.B.S.C. SELECCIONATS

Jugadors de la E.F.H.S.-P.B.S.C. seleccionats per els tornejos de l’Agrupació Barça Jugadors. 

 

Els jugadors Joan Mari, Adrià Sansano, Pau Benguerel, Biel Santanach i Albert Grajeda han estat els jugadors seleccionats de la Penya Blaugrana per representar a la penya en tots el tornejos de l’Agrupació Barça Jugadors. Aquets jugadors rebran entrenament del ex-jugadorsdel F.C.B. Paco Clos.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies