ENTREGA DE ROBA A L’ASSOCIACIÓ IURAA

 La Penya Blaugrana col.labora amb la associació IURAA.

El passat dijous 17 d’Octubre la Penya va fer una cessió de material esportiu a la ¡’associació IURAA.

IURAA és una associació nascuda el 2019 a Barcelona, sense ánim de lucre, que té coma principal objectiu «conscienciar sobre els drets humans».L’associació té tres subobjectius principals. El primer conscienciar a la població sobre els diversos problemas humanitaris relaxionats amb els drets humans, intentar fomentar la seva participacióen diversas accións. En segón lloc, la recaptació de fons conm a ajuda financera per aquells mateixes organizacións. Finalmant promoure les patites associacions en via de desenvolupament.

El president de la Penya, Josep Maria Fèlez, i els directius Josep Solá i Ciscu Robert van fer el lliurament als responsables de l’entitat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies