RECONEIXAMENT EDU MARIN

Edu Marín reb el coneixament de la Entitat.

Dimarts passat, a la Seu de la Penya Blaugrana de Sant Cugat l’acte de lliurament de la samarreta de reconeixement a la trajectòria esportiva del jugador i entrenador Edu Marin, que ha passat per totes les categories de l’escola i ha entrenat les categories inferiors .

A l’acte han assistit, el president Josep Maria Félez acompanyat pels diretivos Pau Pulido, Josep Solà i August Illa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies