EL JUVENIL B ASSOLEIX LA PRIMERA DIVISIÓ

El juvenil B de la P.B.S.C.-E.F.H.S., aconsegueix la plaça per poder pujar a primera divisió de cara a la temporada 2019-2020.

El dimecres va tenir lloc a la Seu de la Penya l’acte protocol·lari de l’entrega de les safates en reconeixement a l’esforç i entusiasme d’aquests joves jugadors, que durant tota la temporada han lluitat en el terrano de joc per arribar a la seva meta, l’augment de categoria i nous reptes.

Alacto han assistit el president Josep Maria Félez al costat del vice-president Pau Pulido i el directiu David Barco.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies