I COPA VALLES OCCIDENTAL

L’Estadi Olímpic Municipal de Terrassa ha acollit la primera edició d’aquesta competició amb la presència del directiu i delegat de l’FCF al Vallès Occidental-Terrassa, Jacobo Domènech.

L’EF Bonaire i la UE Les Fonts han disputat la primera final de la primera Copa Vallès Occidental Oest a l’Estadi Olímpic Municipal de Terrassa. L’empat a un al final del temps reglamentari ha portat el duel a la tanda de penals, amb una UE Les Fonts més encertada (3-4).

En aquesta final han estat presents el regidor d’esports de Terrassa, Miguel Àngel Moreno; el directiu i delegat de l’FCF al Vallès Occidental-Terrassa, Jacobo Domènech; el directiu de l’FCF Jaume Plaza; els subdelegats de Terrassa, David Rodríguez i Paco Quesada; el membre del Comitè  d’Ètica Esportiva Joaquim Hernández; els membres del CTA de l’FCF Eduard Pérez i Jesús Pueyo; els presidents dels diversos clubs participants al torneig i diversos presidents d’entitats de la delegació.

En el duel, celebrat ahir dissabte 22 de juny a la tarda amb 150 persones, aproximadament, es va fer entrega d’un trofeu commemoratiu a cada club participant, juntament amb els trofeus de campió i subcampió.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies