CLOENDA TEMPORADA 2018-2019 P.B.S.C.-E.F.H.S.

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a ZEM de Can Magí, la cloenda de la temporada futbolística de l’escola de futbol 2018-2019. La festa ha consistit en partits amistosos entre els mateixos equips de l’escola i una posterior lliurament de trofeus com a record de la mateixa. A l’acte han assistit el president de l’Entitat Josep Maria Félez, acompanyat pels directius Pau Pulido Sergi Fontgivell, Francesc Robert, Roger Escolano i August Illa. Per part de l’escola el seu director esportiu Antonio Sanchez acompanyat pels coordinadors i entrenadors dels veintiseis equips que formen l’escola.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies