ARRIBA EL 6è TORNEIG NOCTURN MIXT DE FUTBOL7

Torneig Nocturn Mixt de futbol 7 per a joves de Sant Cugat, el Dissabte 4 de Maig.

Un any més la Penya Blaugrana Sant Cugat amb teamparners orgenitza el Torneig Nocturn Mixt de futbol 7 per a joves de Sant Cugat.

Aquesta iniciativa molt exitosa i arrelada entre tots el nois i noies d’institut, arriba ja a la 6á esdicció i enguany compta amb la col.laboracióde KMC (mediacio kadampa a Sant Cugat), l’Ayuntament de la ciutat i el patrocini de las Escoles Universitaries Gimbernat i Torras Cerdá

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies