25è ANIVERSARI TALLER JERONI MORAGAS

A les 18.30h va començar, en el claustre del Monestir, el 25è aniversari del taller Jeroni Moragas, amb la presencia de un centenar de convidats entre anfitrions, personalitats i Entitats presents a l’acte.

Per part de la Penya Blaugrana han assistit el president Josep Maria Fèlez, acompanyat per el vicepresident Joan Carles Galofrè i el vocal August Illa. El acte a concluit amb un pica pica per tots els convidats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies