RECONEIXAMENT JORDI NAVARRETE

Reconeixament a Jordi navarrete pels vint anys de dedicació a la Penya Blaugrana Sant Cugat.

El President Josep Maria Fèlez, acompanyat pel director de la escola Hristo Stoitchov i el directius Pau Pulido, Sergi Fontgivell, David Barco, li han lluirat una placa en reconeixament a la feina i dedicació durant aquests vint anys entrenant a diversos equips de l’escola i conquerint més d’un campionat de lliga.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies