Els gols i la intensitat sobre el camp protagonitzen els triangulars de la PB Sant Cugat

 El Taller Jeroni Moragas i la Penya Barcelonista Specials Barça són els protagonistes del triangular de futbol 7 per discapacitats intel.lectuals.

Amb motiu del seu 40è aniversari, el Taller Jeroni Moragas ha estat convidat a participar en aquet triangular on s’han donat cita uns 35 jugador i han jugat un triangular barrejats. Sota una intensa calor, els jugadors del Jeroni Moragas i la Penya Barcelonista Specials Barça s’han deixat el ànima, en tres partits on se han pugat veure gols i molta intensitat sobre el camp.

La Penya Barcelonista Specials Barça compta amb 140 socis i té la seva seu al barri de Sant Andreu de Barcelona.

Posteriorment al primer triangular, una cinquantena  de jugador de l’agrupació de Veterans del F.C. Barcelona també han demostrat la seva qualitat i han disputat un altre triangular dividits en tres equips.

Enllaç:  Galeria fotos triangular ABj +55 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies