41è ANIVERSARI P.B. GRANOLLERS

La P.B. Sant Cugat ha assistit al 41è aniversari de la P.B. de Granollers que ho ha celebrat en el restaurant La Masia de L’Atmella. A l’acte han assistit l’alcalde de Granollers, el Sr. Josep Mayoral i Antigas, i en representació del F.C. Barcelona la Sra. Elvira Pou, juntament amb la Presidenta de la Penya, la Sra. Vanessa i la seva junta directiva. Els assistents han pogut gaudir de na agradable jornada de celebració i degustar un excel·lent aperitiu, i no un menys menjar en el restaurant.
A l’acte han assistit el vice-president Sergi Fontgivell, acompanyat pels directius Roger Escolano i August Illa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies