CLOENDA TEMPORADA PENYAS DEL VALLES

Ahir va tenir lloc en el camp Municipal de Montmeló l’acte de clausura de la temporada 2017-2018. A l’acte *asistierón unes 16 *penyas del valls, les quals van disputar un partit amistós de *futbol 7, (encara que han jugat nou jugadors per equip). En finalitzar el partit hem pogut gaudir d’un bon esmorzar. El president Toni *Guill desitjo a tots els present un feliç estiu i va animar a tots els presents de cara a la propera temporada a seguir en la mateixa *linia de treball que fins ara.

Enllaç:  CLOENDA PENYAS DEL VALLES 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies