LA PENYA PARTICIPA EN EL VIII TORNEIG DE PICH & PUTT

El passat dissabte dia 7 d’abril la Federació de Penyes del Barcelonès Est va organitzar el VIII Torneig de Golf, VI Torneig de Pàdel i I Torneig de Futgolf a les instal·lacions de Can Cuyàs a Sant Feliu de Llobregat i amb la col·laboració de la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona. La iniciativa de la Federació presidida per Jordi Monturiol va ser un èxit tot i que les previsions meteorològiques van minvar l’assistència de participants.

El Torneig de Golf es va celebrar a partir de les 9 hores i va comptar amb la participació de diferents personalitats del món de l’esport, el periodisme i del moviment de penyes, amb la representació de les penyes: La Guineu, Centenari, Cor Culé, Wembley 92, Llívia, Foment Martinenc i Sant Cugat. Els guanyadors van ser Olga Llorens i Pascual (PB Centenari), Josep M. García Ferrer (PB Llívia), Josep Vilamitjana Robert (PB Llívia), Amador Martín Ortega (Can Cuyàs), Manuel Pérez López (PB Llívia), Augusta Illa Malvehy (PB Sant Cugat) i David Camprubí Arcas (PB Wembley 92).

De forma simultània també es va disputar el Torneig de Pàdel amb la participació de les penyes: Wembley 92, Cor Culé, Barceloneta, Foment martinenc, La Guineu, Teixonera, Castellers de Barcelona, Can Baró, Bon Pastor i Sant Adrià. Els primers classificats del torneig van ser Quim Masclans i Pere Alòs de la PB Can Baró i el segons la parella formada per Jaume Torroja i Marcel Pellicer de la PB Cor Culé.

Cap a les 16 hores del mateix dissabte es va iniciar el Torneig de Futgolf, la novetat d’enguany, una modalitat que combina el futbol i el golf i promogut per l’exjugador Joan M. Asensi, el qual va ser-hi present. Els guanyadors van ser la parella formada per Nelson i Miguel de la PB Cor Culé.

El directiu del FC Barcelona, Emili Rousaud, va assistir a l’entrega de premis, conjuntament amb el president de la Federació de Penyes del Barcelonès Est, Jordi Monturiol i l’exjugador i membre de l’Agrupació Barça Jugadors, Paco Martínez.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies