Emotiu homenatge de la Penya Blaugrana Sant Cugat a Àlex García

L’exjugador de l’equip cadet A de l’entitat, de 15 anys, va morir el 22 de gener del 2017, víctima d’una llarga malaltia

La Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stòitxkov ha fet un sentit homenatge a Àlex García Laciana, jugador de 15 anys de l’equip cadet A de l’entitat que va morir el 22 de gener del 2017, víctima d’una llarga malaltia. García, que vivia a Ripollet, va entrar a la PB Sant Cugat-EF Hristo Stòitxkov en la categoria aleví i també va jugar en infantil i cadet.

L’acte de record s’ha celebrat aquest dissabte, 10 de febrer, al matí, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí, amb la presència dels pares, Pablo García i Berna Laciana, la seva germana Laia, familiars del jugador, i representants del FC Barcelona, la Federació Catalana de Futbol i la PB Sant Cugat-EF Hristo Stòitxkov.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies