La Penya assistix al 38è aniversari de la Penya Blaugrana de Vallirana

El dissabte la penya Blaugrana de Vallirana , va celebrar el seu 38è aniversari amb una gan festa barcelonista al restaurant l’escut. La Penya Blaugrana de Sant Cugat, representada per el seu President Josep Maria Félez y vice-president Pau Pulido hi varen assistir juntament amb altres penyes blaugranes d’arreu i altres socis de la entitat. Moltes felicitats Penya blaugrana Vallirana.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies