SANT CUGAT CIUTAT EUROPEA DEL SPORT 2018

El passat diumenge 28 de gener es va celebrar el tret de sortida de la nominació de Sant Cugat com a Ciutat Europea de l’Esport. Diferents entitats esportives així com l’OMET van estar organitzant actuacions esportives per a tots els infants a la Rambla del Celler i a la Plaça de la Vila. La Penya Blaugrana de Sant Cugat va organitzar un circuit per a driblar i fer gols amb dos entrenadors de l’ Escola de futbol Hristo Stòixkov. Van organitzar l’acte el vicepresident Fontgivell acompanyat pels directius de la Junta Robert, Lardín, Barco, Solà, Cardona i Grau.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies