LA PENYA CELEBRA EL TRADICIONAL PICA-PICA DE NADAL

El dissabte 16 s’ha celebrat a la Seu de la Penya Blaugrana, el tradicional pica-pica nadalenca amb els entrenadors i delegats de l’escola de futbol Hristo Stoitchkovf. Al acto han assistit el director de l’escola, el senyor Antonio Sánchez, acompanyat pel coordinador i entrenador Paco Pareja, al costat de tot el personal tècnic. Per part de l’Entitat, assisteixen el president Josep Maria Félez, juntament amb els vicepresidents Pau Pulido i Sergi Fontgivell i els directius Montserrat Grau Francesc Robert, Josep Solá, Pep Milá, Roger Escolano i Augusto Illa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies