Recepció a la Llotja del Camp Nou

El passat 11 de desembre la Penya Blaugrana de Sant Cugat va assistir a la tradicional recepció nadalenca que la Directiva del FC Barcelona ofereix a les Penyes que tenen equips de futbol formatius. El president Bartomeu va presidir aquest acte a la llotja presidencial Josep Sunyol. El president Félez va estar acompanyat pels directius Fontgivell, Robert, Lardin, Illa, així com del vicepresident Pulido i la seva senyora, l’Anna Sabidó.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies