Inauguració PB Jove de Cerdanyola

El passat diumenge 24 de setembre la Penya Blaugrana de Sant Cugat va assistir a la inauguració de la Penya Blaugrana Jove de Cerdanyola del Vallès. L’acte ha comptat amb la presència del president de la nova penya Abel Moreno Griera i la resta de directiva i socis.

El FC Barcelona ha estat representat per l’ex jugador Adjutori Serrat, el president de la confederació mundial de penyes Antoni Guil i el vicepresident de la Federació de Penyes del Vallès Joan Giménez.

La Penya Blaugrana de Sant Cugat ha estat representada pel president Josep Maria Félez, el vicepresident Pau Pulido i els directius August Illa i Montse Grau.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies