La Festa de la Infància de la Penya Blaugrana Sant Cugat aplega prop de 500 nens i nenes a Can Magí

La 7a edició de la Festa de la Infància, organitzada per la Penya Blaugrana Sant Cugat, ha reunit aquest diumenge prop de 500 nens i nenes a la ZEM Can Magí amb un torneig de futbol escolar i activitats lúdiques gratuïtes per a totes les edats. La festa d’enguany ha tingut la participació de l’associació benèfica Anita, que lluita contra el càncer infantil, i altres entitats que han proposat jocs i tallers diversos.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies