La Penya al “Fem Barri”

El passat 13 de maig es va celebrar la segona jornada «Fem Barri» de la Xarxa d’Entitats. La Penya Blaugrana va col·laborar amb un taller per a nois i noies de futbol a les pistes de Sant Francesc on els entrenadors treballaven els valors de l’esport com la companyonia o el treball en equip i la col·laboració.

Aquesta activitat s’emmarca dins el compromís de la Penya d’interrelacionar-se en la xarxa social de la ciutat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies