CAMPUS SETMANA SANTA 2017 P.B.S.C.-E.F.H.S.

Des de dilluns dia 10 d’abril fins al dijous dia 13, a les instal·lacions municipals de Can Magí, on habitualment l’escola de futbol realitza els entrenaments I partits de les categories federades, ha tingut cita un any més, el ja campus tradicional de futbol de Setmana Santa, amb la participació d’Una quarantena de nois i noies benjamins fins infantils. Al capdavant ha estat Pau Dezi LLahi, Al costat de Entrenadors: habituals de l’escola, com Victor Sanchez. Els Xavals d’han pogut Gaudir de les Distintes activitats realitzades Com passades, parets, rematades de cap, Llançament de penals, mini partits i moltes activitats mes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies