Aperitiu Nadal P.B.S.C.-E.F.H.S.

El passat dia 18 de Desembre va tenir lloc a la Seu de la Penya Blaugrana de Sant Cugat, el tradicional pica-pica, Organitzat per la Penya i L’Escola de Futbol Hristo Stoitckov, al local de l’entitat Que Té el carrer Sant Domenech, 15. A l’acte van assistir el president J.Maria Félez directiva i junta, el director de l’Escola Raimon Recoder, el coordinador i Entrenador Paco Pareja, el secretari de la mateixa Manel Carrera, acompanyats per entrenadors i delegats dels 24 Equips federats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies