La PB Sant Cugat organitza un dinar amb jugadors del Barça de finals dels 60

La Penya Blaugrana Sant Cugat ha reunit en un dinar a la seva seu alguns exjugadors de l’equip del Barça que va ser campió d’Espanya juvenil a finals dels 60. Entre els assistents, hi ha el soci de l’entitat Julio Sánchez i altres jugadors que van arribar a jugar en el primer equip i en el CE Comtal, el filial del club fins a la creació del Barcelona Atlètic en 1970.

 

Tots els jugadors van formar part de la disciplina blaugrana durant les categories infantils, juvenils i en el segon equip. El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, destaca que alguns d’ells no es veien des de fa més de 50 anys i per això ha volgut aquest retrobament.

Entre els assistents al dinar de la Penya Blaugrana Sant Cugat, hi ha Joan Suades, Vilaseca, Garcia Castel, Málaga, Albert Martí, Bellonch, Planes i Ferran Padrós.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies